Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε που θα γίνει τα μεγαλύτερο όργιο πολυτελείας του 2015!!

Μόνο απαραίτητο «ένδυμα» είναι μια μάσκα, για ολονύκτιες ερωτικές συνευρέσεις


Σε πύργο ακολασίας θα μετατραπεί το επόμενο καλοκαίρι το ξενοδοχείο «Bovey Castle» στο Ντέβον της Μεγάλης Βρετανίας. Ταξιδιωτικό γραφείο που διοργανώνει εκδρομές με κεντρικό θέμα το σεξ έχει ετοιμάσει για τον Ιούλιο του 2015 ένα σπέσιαλ event με ρωμαϊκά όργια και κάτι από Downton Abbey.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες του μεσαιωνικού κάστρου θα γίνουν πάρτι με απαραίτητο ένδυμα μόνο μια μάσκα, ολονύκτιες εκδηλώσεις με θέμα την ερωτική συνεύρεση, πάρτι στην πισίνα όπου το μαγιό θα είναι περιττό ένδυμα, αλλά και γκολφ άνευ ενδυμάτων.

Η διοργανώτρια εταιρεία που έχει νοικιάσει το μεσαιωνικό κάστρο για πέντε ημέρες προκειμένου να διεξάγει το event, δέχεται εγγραφές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και σημειώνει ότι το ελάχιστο κόστος συμμετοχής είναι τα 4.000 ευρώ.

Μάλιστα, οι πολυτελείς ξενώνες του κάστρου είναι sold out, ενώ είναι διαθέσιμα τα δωμάτια σουίτες, που είναι και πιο φθηνά, αφού στοιχίζουν μόλις 7.800 δολάρια. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 100 ζευγάρια και περιμένουν και άλλους, αφού ως γνωστό.. όλοι οι καλοί χωράνε !!


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...