Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Το baby.gr είναι ένα online stοre που δημιουργήθηκε τον Μάϊο του 2013, με πολύ αγάπη, από την επιθυμία μας να καλυφθούν οι ανάγκες της μέλλουσας μαμάς και του μωρού της.


Advertisement
Η ομάδα του baby.gr επιλέγει επώνυμα προϊόντα προμηθευτών από όλο το κόσμο, που είναι τα αγαπημένα και πολλών διάσημων μαμάδων, με κριτήρια την εξαιρετική ποιότητα, τη μοναδικότητα και την αισθητική, χωρίς να συνεπάγονται απαγορευτικές τιμές.

Όραμά μας είναι να κάνουμε το κόσμο της μαμάς και των παιδιών πιο όμορφο, γι’ αυτό στο baby.gr θα βρείτε δημιουργικά παιχνίδια, τα πιο μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ για παιδιά 0 έως 5 ετών, έξυπνες και πρακτικές ιδέες για δώρα, για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, για το παιδικό πάρτι καθώς και χρηστικά προϊόντα για τη μαμά.

Λαμβάνοντας υπόψη τον μειωμένο ελεύθερο χρόνο των γονέων αλλά και τη συνεχή τους επιθυμία να προσφέρουν τα καλύτερα στα μικρά τους αγγελούδια, το baby.gr τους απαλλάσσει από περιττά άγχη και τους δίνει τη δυνατότητα να ψωνίζουν εύκολα και έξυπνα 365 μέρες το χρόνο.

Για μας, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί προτεραιότητα γι αυτό και παραδίδουμε γρήγορα και με ασφάλεια τις αγορές σας στο προσωπικό σας χώρο.

Τα brands που φιλοξενούνται στο baby.gr είναι αυθεντικά και οι υπηρεσίες ακριβείς και αξιόπιστες.

                                                              ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...