Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Το εστιατόριο που σερβίρει πέη και κάνει «χρυσές δουλειές»

Υπάρχει ένα εστιατόριο που είναι μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμοΥπάρχει ένα εστιατόριο που είναι μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο. Άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 2006 και έκτοτε δέχεται πάμπολλους πελάτες που θέλουν να δοκιμάσουν πιάτα με πέη.
Το εστιατόριο Γκουολιζχουάνγκ βρίσκεται στο Πεκίνο και η σπεσιαλιτέ του είναι τα πέη ζώων. Από το τεράστιο πέος της γαλάζιας φάλαινας μέχρι και το πέος αλόγου που φθάνει τα 45 εκατοστά έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι τολμηροί πάνε.
Πάντως δεν είναι εύκολο να δειπνήσει κανείς σε αυτό το εστιατόριο καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη, με την αναμονή για μία κράτηση να ξεπερνά και τον ένα μήνα, Όμως, η επιτυχία του διάσημου εστιατορίου δεν σταματά στις κρατήσεις, αφού ήδη η φίρμα του έχει εξαπλωθεί με την μέθοδο του franchising σε όλο το Πεκίνο, αλλά έχει «ταξιδέψει» και στις ΗΠΑ, με ένα εστιατόριο της αλυσίδας να ανοίγει στην Chinatown της Ατλάντα.
Για ποιο λόγο όμως οι Κινέζοι συρρέουν για να φάνε πέη στο εστιατόριο; Η φήμη που είναι διαδεδομένη στη χώρα λέει ότι όποιος άνδρας τρώει πέος ζώου γίνεται δυνατός ενώ οι γυναίκες αποκτούν όμορφη επιδερμίδα. Και μπορεί όλοι οι υπόλοιποι εκτός από τους Κινέζους να σκέφτονται ότι το θέαμα θα είναι αηδιαστικό, αλλά στην ιστοσελίδα του το εστιατόριο αναφέρει πως σερβίρονται όμορφα και διακοσμημένα, και ας είναι τεράστια, ενώ κόβονται σε λεπτές μερίδες για να μην σοκάρουν τους πελάτες που δεν είναι προικισμένοι.
Η επιτυχία του εστιατορίου οφείλεται, εκτός από το προσεγμένο σερβίρισμα και στους εξίσου προσεγμένους καταλόγους του μενού με ονόματα που προϊδεάζουν για ένα ξεχωριστό δείπνο, όπως ο «ανορθωμένος φοίνικας» ή «το άρωμα του χρυσού Βούδα». Επίσης, το προσωπικό του εστιατορίου είναι πρόθυμο να συμβουλεύσει τους πελάτες που πληρώνουν αδρά για το ποια πέη ζώων είναι κατάλληλα γι αυτούς. Μάλιστα, οι σερβιτόροι συμβουλεύουν τις πελάτισσες να μη τρώνε όρχεις, επειδή μπορεί να αποκτήσουν τρίχες στο πρόσωπο και βαθιά φωνή!


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...