Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Οι πιλότοι έβλεπαν πορνό την ώρα της πτήσης


Σκάνδαλο στην Air Canada, καθώς αποκαλύφθηκε ότι οι πιλότοι της έβλεπαν ταινίες με υπόθεση την ώρα της πτήσης. Έγινε σύσταση από την εταιρεία


Σάλος έχει ξεσπάσει στην Air Canada  που προειδοποιεί τους πιλότους της να σταματήσουν να βλέπουν πορνογραφικό υλικό μέσα στο πιλοτήριο κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Με εσωτερικό δελτίο οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρίας απειλούν με απόλυση όσους πιλότους πιαστούν να βλέπουν "ακατάλληλο υλικό" κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.  Όλα ξεκίνησαν όταν ένας υπάλληλος του Καναδικού υπουργείου μεταφορών ανακάλυψε άσεμνο υλικό στο πιλοτήριο ενός αεροπλάνου του Καναδικού Αερομεταφορέα.
Το εσωτερικό δελτίο υπογράφει ο Rod Graham, επικεφαλής πιλότος και  διευθυντής  εργασιών του στόλου και την εκπαίδευση της Air Canada,  ο οποίος προειδοποιούσε: "Είμαι απογοητευμένος που πρέπει να θέσω ένα τέτοιο θέμα, αλλά έχουμε κάποιους ανθρώπους στην εταιρία που δεν έχουν πάρει το μήνυμα."
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πιλότοι έχουν προειδοποιηθεί για την παρουσία  πορνό στα πιλοτήρια των αεροπλάνων. Πριν μια εξαετία μια πιλότος είχε διαμαρτυρηθεί ότι στο πιλοτήριο ενός αεροσκάφους υπήρχε πορνογραφικό υλικό.
Το δελτίο εκδόθηκε πριν από ένα χρόνο, αλλά πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα από το  CBC News.

FarmerTans από stefanelonikitelo

Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...