Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Έγχρωμη γυναίκα γέννησε... λευκό μωρό

Όταν η Catherine Howarth κράτησε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο της απλά δεν πίστευε στα μάτια της. Η ίδια με καταγωγή από την Νιγηρία είναι μαύρη ενώ το μωρό που της έδωσαν ήταν ολόλευκο.
Μπορεί ο συζυγός της να είναι λευκός οι γιατροί όμως μιλούν για σπάνιο φαινόμενο επικράτησης λευκών γονιδίων. Στην πραγματικότητα ο τριών μηνών Jonah είναι το εκπληκτικό αποτέλεσμα ενός εκατομμυρίου συνδυασμών γονιδίων των γονιών του.

Ο μικρός μπόμπιρας  σύμφωνα με το protothema.gr εκτός από λευκό δέρμα έχει γαλανά μάτια και ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Η εμφάνισή του είναι ότι πρέπει δηλαδή για τηλεοπτικές διαφημίσεις. Ήδη το μωρό έχει προτάσεις από πρακτορεία μικρών μοντέλων ενώ έχει κάνει και τις πρώτες του φωτογραφήσεις.

Η 32χρονη Howarth δηλώνει πανευτυχής και ερωτευμένη με το γιο της: «Οταν μου έδωσαν τον Jonah αμέσως τον ερωτεύτηκα. Στην αρχή παρατήτησα ότι ήταν λευκή και χλωμή η επιδερμίδα του αλλά το απέδωσα στο γεγονός ότι ήταν τυλιγμένος με τον λώρο. Καθώς περνούσαν οι ώρες και γινόταν πιο λευκός και με μπλε μάτια νόμιζα πως μου έδωσαν λάθος μωρό. Αφού οι γιατροί μας διαβεβαίωσαν ότι το μωρό μας δεν ήταν αλμπίνο μας είπαν ότι εγώ μάλλον θα κουβαλάω ένα υπολειπόμενο γονίδιο λευκού χρώματος».

Ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων για μωρά μιλώντας για τον μικρό Jonah είπε: «Το μωρό αυτό έχει πανέμορφο πρόσωπο και φωτογένεια».
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...