Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Εικόνες Σοκ: Δάγκωσε την πανέμορφη κοπέλα του στο πρόσωπο και δείτε πως την έκανε

Τελικά ο έρωτας δεν τυφλώνει αλλά…
δαγκώνει! Και εξηγούμαστε! Όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται, ο 23χρονος Βρετανός Rhys Culley, από το New Castle, δάγκωσε σαν να ήταν… μπριζόλα το όμορφο πρόσωπο της επί 2 ετών κοπέλας του!
 
Έτσι από χθες το μεσημέρι, η πανέμορφη 18χρονη, που ακούει στο όνομα Chanttelle Ward, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο καθώς τα τραύματα από τους… κυνόδοντες του αγαπημένου της, ήταν πολύ βαθιά!
Πέραν όμως των δαγκωμάτων, η νεαρή κοπέλα είχε γρατζουνιές αλλά και μελανιές σε όλο της το κορμί, καθώς ο φίλος της δεν «περιορίστηκε» μόνο στο πρόσωπό της! Αιτία για όλο αυτό, ήταν ένας συνηθισμένος καυγάς ζευγαριού για το Facebook και οι κλασικές «ενοχλήσεις» που δέχεται μια γοητευτική κοπέλα από θαυμαστές!
Έτσι, ο 23χρονος Rhys, τυφλωμένος από ζήλια και από έρωτα, επιτέθηκε βίαια στο κορίτσι του, ξεσπώντας βάναυσα & αδικαιολόγητα πάνω της, αφού πρώτα της απέσπασε το κινητό της τηλέφωνο και την ακινητοποίησε. Μάλιστα, ο νεαρός που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες από την Δικαιοσύνη, φέρεται πως λίγο πριν αποκαλύψει τον σαδιστή-καννίβαλο που κρύβει μέσα του, ψιθύρισε στο θύμα «Σ’αγαπώ»! Και μη χειρότερα!
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...