Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Πανικός σε πτήση: Ο πιλότος έκλαιγε οι επιβάτες ούρλιαζαν από φόβο!

Όλα έγιναν σε πτήση της εταιρείας Europe Airpost από το Σπλίτ στη Νάντ. Παρουσιάστηκε πρόβλημα στη μια μηχανή και οι επιβάτες είδαν τον χάρο με τα μάτια τους αλλά για άλλο λόγο. Τους τρέλανε ο ίδιος ο πιλότος!

Όταν λοιπόν παρουσιάστηκε το πρόβλημα ο πιλότος ανακοίνωσε ότι θα επιχειρήσει αναγκαστική προσγείωση στην Βενετία και μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας ότι οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και την πόλη.

Όμως οι επιβάτες δεν γέλασαν καθόλου, ειδικά όταν ο πιλότος ξαναπήρε τον λόγο και τους είπε να φορέσουν τα σωσίβιά τους και να βγάλουν ό,τι χρυσαφικό φορούν.

'Ενας από αυτούς διηγείται: 
«Είπε (ο πιλότος) ότι θα κάνουμε αναγκαστική προσθαλάσσωση και μας προειδοποίησε ότι μπορεί να γίνει έκρηξη. Όλοι πανικοβλήθηκαν, ακόμα και το πλήρωμα! Ένας αεροσυνοδός ήταν σε κατάσταση απόλυτου πανικού και ένας άλλος ήταν χλωμός και αμίλητος.»

Και συνέχισε: «Ο πιλότος ξαναπήρε τον λόγο έκλαιγε! Είπε ότι έχουμε 6 λεπτά πριν να συντριβούμε αλλά ότι δεν έπρεπε να πανικοβληθούμε. Οι επιβάτες άρχισαν να ουρλιάζουν από φόβο!»

Μετά από αρκετά λεπτά απόλυτου πανικού το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο χωρίς να τραυματισθεί κανείς.

Η εταιρεία Europe Airpost παραδέχθηκε ότι επικράτησε πανικός αλλά επέμεινε ότι δεν διακινδύνευσε λεπτό η ασφάλεια των επιβατών.


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...