Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Σπεύσατε! Με αγγελία ψάχνουν άνδρες για χωριό που μένουν μόνο γυναίκες! (φωτό)

Η κωμόπολη Noiva do Cordeiro, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, είναι γυναικοκρατούμενη... και οι 600 κάτοική της είναι γυναίκες! Έβαλαν αγγελία και αναζητούν άνδρες, έτοιμος να ζήσουν με υπό τις οδηγίες τους!

Ζούσαν στη... μοναξιά τους, και είπαν να ανοίξουν την αγκαλιά τους και σε... άνδρες. Στην πόλη Noiva do Cordeiro, ζουν αποκλειστικά γυναίκες, εκ των οποίων οι περισσότερες είναι ηλικίας μεταξύ 20 - 35 ετών. Τα παιδιά τους, τα αγόρια, ζουν με τους πατεράδες τους, οι οποίοι επίσης ζουν εκτός πόλης, και δικαιούνται να τις επισκέπτονται μόνο τα Σαββατοκύριακα!


Κατά καιρούς πολλοί άντρες προσπάθησαν να παρέμβουν με τους δικούς τους όρους σε αυτόν τον τρόπο ζωής γεγονός που έκανε τις γυναίκες της Noiva do Cordeiro να υιοθετήσουν μία ακόμη πιο σκληρή πολιτική διαμονής των ανδρών στην πόλη.
Υπάρχουν βέβαια και οι γυναίκες που επιζητούν την αντρική συντροφιά. "Έχουμε πολύ καιρό να δούμε άντρες, δε θέλουμε να φύγουμε από την πόλη για να βρούμε άντρα".
Οι... σκληροπυρηνικές, όμως, επιμένουν: Όσοι θέλουν να απαντήσουν στην αγγελία, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ζήσουν με τους κανόνες των γυναικών!


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...