Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Βρήκε στο σπίτι της, σπάνιες φωτογραφίες του Χίτλερ

Οι ιστορίες του παππού, είχαν και τα κατάλληλα πειστήρια. Αμερικανίδα ανακάλυψε σε κρύπτη, σπάνιες εικόνες του Αδόλφου Χίτλερ (Pics)


Για χρόνια, η Bridget Harris είχε ακούσει με προσήλωση τις ιστορίες της μητέρας της για τις εμπειρίες του παππού της κατά τη διάρκεια του Β'  Παγκόσμιου Πόλεμου.
Αφού κατάφερε να επιβιώσει από την απόβαση της Νορμανδίας ο Paul T. Lipari άφησε σε μια κρύπτη κάποια σουβενίρ συμπεριλαμβανομένων και σπάνιων φωτογραφιών του Αδόλφου Χίτλερ.
Στο κουτί αυτό που ήταν κριμένο στο πατρικό της σπίτι στην Καλιφόρνια υπήρχαν μέσα φωτογραφίες, χάρτες και γράμματα της εποχής.
Σε μια φωτογραφία βλέπουμε τον Χίτλερ με ένα ελαφάκι. Στη λεζάντα της γράφει: "Ο Φύρερ είναι φίλος με τα ζώα". Σε μια δεύτερη εμφανίζεται να χαιρετά χαμογελαστός εργαζομένους, ενώ σε μια τρίτη συνομιλεί με τραυματίες.
Στη σπάνια συλλογή βρέθηκε και μια φωτογραφία του 1916 από το  νοσοκομείο στο Berlitz, όπου ανάρρωνε για δύο μήνες μετά από τραυματισμό που είχε στη μάχη του Somme.
Οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από τον Heinrich Hoffmann, επίσημο φωτογράφο του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος.


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...