Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Οι καρχαρίες προτιμούν να τρώνε άντρες! Τους αρέσει περισσότερο το κρέας τους!

Δεν μπορούν να το εξηγήσουν οι επιστήμονεςΠροτίμηση στο… ανδρικό κρέας έχουν οι καρχαρίες, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου Μπόντ στο Κουίνσλαντ, που «έδειξε» πως όταν αυτοί οι φοβεροί κυνηγοί αποφασίσουν να επιτεθούν σε άνθρωπο, προτιμούν να «γευματίσουν» άνδρες παρά γυναίκες!

Μάλιστα, οι ειδικοί του πανεπιστημίου παρατήρησαν πως ακόμα και στην περίπτωση που οι λευκοί καρχαρίες «αρκεστούν» στο να δαγκώσουν μία φορά το θύμα τους, αυτή η δαγκωνιά αποβαίνει - ως επί το πλείστον - μοιραία όταν το θύμα είναι άντρας παρά γυναίκα.

Οι ερευνητές, μελέτησαν δεκάδες επιθέσεις καρχαριών σε ανθρώπους, οι οποίες  καταγράφηκαν από το 1982 μέχρι το 2011, τόσο στην Αυστραλία - όπου παρατηρούνται οι περισσότερες επιθέσεις - αλλά και σε άλλες χώρες, διαπίστωσαν ότι στο 84% των επιθέσεων, τα θύματα ήταν άντρες.

Ο καθηγητής Ντάριλ Μακ Φι από το πανεπιστήμιο Μποντ, ανέφερε στην βρετανική εφημερίδα Telegraph, ότι δεν υπάρχει πειστική εξήγηση για τον λόγο που οι άντρες δέχονται τις περισσότερες επιθέσεις από καρχαρίες, και πώς μια πιθανή εξήγηση μπορεί να είναι το γεγονός ότι παραμένουν περισσότερη ώρα στη θάλασσα από τις γυναίκες.

Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...