Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Το πιο ακριβό hot dog του κόσμου

Αν μέχρι τώρα είχατε συνηθίσει το hot dog σας με λουκάνικο, κέτσαπ και μουστάρδα, πληρώνοντας ακόμη και 1 ευρώ για να το αποκτήσετε,
σας ενημερώνουμε ότι στο Τόκιο οι… σπεσιαλίστες του Tokyo Dog έφτιαξαν ένα αλλιώτικο σνακ, το οποίο κοστίζει 169 δολάρια, αλλά πωλείται κανονικά σε καντίνα όπως όλα τα υπόλοιπα, ταπεινά hot dog. Το νέο hot dog ονομάζεται Junni Ban και αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι το περιεχόμενό του. Μέσα σε ψωμί μπριος, λοιπόν, θα βρείτε καπνιστό λουκάνικο bratwurst, κρεμμύδια στο γκριλ με βούτυρο teriyaki, μανιτάρια maitake, βοδινό wagyu, φουά γκρα, μαύρη τρούφα, χαβιάρι και γιαπωνέζικη μαγιονέζα.

Οι παραγγελίες για το εν λόγω hot dog πρέπει να γίνονται δύο εβδομάδες νωρίτερα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν το Junni Ban δεν ικανοποιεί… ξαφνικές λιγούρες. Παρά την υψηλή του τιμή, ήδη 5 άνθρωποι το έχουν γευτεί και απ’ ό,τι λένε έχει υπέροχη γεύση. Οι δημιουργοί του είναι οι Samson Kwong, ο Rocky Weh και ο Mr. Woo, οι οποίοι έκαναν περίπου ένα χρόνο να το τελειοποιήσουν. Τα έσοδά τους, μάλιστα, από το ακριβό αυτό έδεσμα, τα διαθέτουν στον Ερυθρό Σταυρό, δίνοντάς του ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Το Junni Ban έσπασε και το ρεκόρ Guinness του πιο ακριβού hot dog, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά 23 δολάρια.
πηγή: clickatlife.gr

Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...