Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

κάρτα υγείας MedOnLineυπηρεσίες υγείας και ομορφιάς σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, με ειδικές προσφορές και πάρα πολλές δωρεάν υπηρεσίες.Η MedOnLine είναι εταιρία οργάνωσης και διοίκησης ιατρικών υπηρεσιών. Ιδρύθηκε το 2005 και μέχρι τώρα εξυπηρετεί χιλιάδες ευχαριστημένους συνδρομητές και πολλά ασφαλιστικά ταμεία.

Το αντικείμενο της δραστηριότητας της είναι ο προσεκτικός σχεδιασμός και η υποστήριξη προγραμμάτων πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης. Διαθέτει ένα πλήθος προγραμμάτων το οποίο μπορεί να καλύψει από τις πιο έκτακτες ως τις πιο καθιερωμένες ιατρικές ανάγκες. Τα προγράμματα καλύπτουν όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτως κατάστασης υγείας και χρόνιων παθήσεων.

Η βαθιά γνώση της εταιρείας στην ιατρική βοήθεια-περίθαλψη είναι η βάση για τα προϊόντα που δημιούργησε, από ατομικά και οικογενειακά προγράμματα εφημερίας, μέχρι προγράμματα πρόληψης. Όλοι, από Αθλητικές Ακαδημίες & Εκπαιδευτικά Κέντρα, μέχρι και Οικογένειες ή μεμονωμένοι άνθρωποι μπορούν να βρουν στην MedOnLine ένα πρόγραμμα που να καλύπτει τις Ιατρικές τους ανάγκες.


                                            ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...