Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Το τερμάτισε!!! ΔΕΙΤΕ τι έκανε μία ΖΗΛΙΑΡΑ για να μην της "κλέψουν" το σύντροφο!!! (PHOTOS)

Ο 24χρονος Leon Connolly ετοίμαζε τις βαλίτσες του για να φύγει διακοπές με τους φίλους του και χωρίς την σύντροφό του την 20χρονη Abbie Bartlett, στην Ίμπιζα. 


Η ανασφαλής Abbie φοβούμενη μήπως ο φίλος της και πατέρας του παιδιού της λοξοδρομήσει, πήγε σε ένα τυπογραφείο και τύπωσε σε ένα T-shirt, το οποίο που έδωσε στον σύντροφό της, την εξής φράση: 

«Αγαπώ την κοπέλα μου Abbie, μισώ όλα τα κορίτσια στην Ίμπιζα, έτσι μείνετε μακριά από μένα». Παράλληλα, το μπλουζάκι ήταν γεμάτο φωτογραφίες του ζευγαριού. 

Ο νεαρός άντρας δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος με την ενέργεια της φίλης του, με την οποία μένουν μαζί έξι χρόνια και έχουν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι πέντε ετών. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν είχε σκοπό να την απατήσει ποτέ.

Η φωτογραφία με τον 24χρονο Βρετανό να φορά το συγκεκριμένο T-shirt έκανε το γύρο του διαδικτύου και τώρα η Abbie ανησυχεί μήπως δουν πολλά κορίτσια τον φίλο της on line και τον ερωτευτούν, ενώ πολλοί λένε ότι η κίνηση αυτή μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα και πολλές γυναίκες να το δουν ως πρόκληση.
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...