Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Άμα έχεις λεφτά...Πόσες Rolls-Royce αγόρασε επιχειρηματίας μέσα σε ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ;;;

Έναν ολόκληρο στόλο από Rolls-Royce παρήγγειλε σε μια ημέρα ο Stephen Hung που εμείς δεν τον ξέρουμε αλλά είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της Κίνας.

Ο επιχειρηματίας δεν ζήτησε ...απλές Rolls-Royce αλλά 30 πολυτελέστατα μοντέλα Phantom με τα μακρύ μεταξόνιο (Extended Wheelbase), επενδυμένα σε κάποια σημεία με χρυσό και με ρολόγια της Graff Luxury Watches, ενώ στις επενδύσεις υπήρχε το λογότυπο Louis XIII.
Το λογότυπο αυτό ανήκει στα ξενοδοχεία που ανοίγει ο Stephen Hung στο Μακάο και οι Rolls-Royce προορίζονται για την μεταφορά των VIP πελατών του.
Ο Stephen Hung δήλωσε μετά την συμφωνία : «Το Μακάο αναπτύσσεται ραγδαία στην πιο πολυτελή πρωτεύουσα του κόσμου και μας τιμά να έχουμε την ευκαιρία να προσθέσουμε πολλές διακρίσεις στο Μακάο, όπως το μεγαλύτερο στόλο Rolls-Royce Phantom στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των δύο πιο πολυτελών αυτοκίνητων που έχει κατασκευαστεί ποτέ η Rolls-Royce. Το Louis XIII και η Rolls-Royce Motor Cars μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία: να παραδώσουν την τέλεια εμπειρία στους πιο απαιτητικούς πελάτες του κόσμου.Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...