Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η γυναίκα που έκανε εγχείρηση για να προσθέσει...τρίτο στήθος! - VIDEO

Η μασέρ Τζασμίν Τράιντεβιλ, όμως, πλήρωσε περίπου 20.000 δολάρια προκειμένου ένας πλαστικός χειρούργος να της προσθέσει ένα τρίτο στήθος


Η μασέρ Τζασμίν Τράιντεβιλ, όμως, πλήρωσε περίπου 20.000 δολάρια προκειμένου ένας πλαστικός χειρούργος να της προσθέσει ένα τρίτο στήθος.
Ο απώτερος στόχος της ήταν να λάβει μέρος και να κερδίσει ριάλιτι σόου του MTV.
Αυτό που τη δυσκόλεψε περισσότερο ήταν η εύρεση του κατάλληλου γιατρού που θα αναλάμβανε την επέμβαση αγνοώντας κάθε ιατρική ηθική.
"Επικοινώνησα με 50 γιατρούς, ήταν πολύ δύσκολο να βρω κάποιον που θα με βοηθήσει γιατί η επέμβασή αυτή προϋποθέτει την παραβίαση του κώδικα ηθικής τους" εξομολογήθηκε.
Ένα δεύτερο πρόβλημα ήταν το γεγονός ότι ο γιατρός δεν κατάφερε να σχηματίσει και τρίτη θηλή κενό το οποίο η Τζασμίν κάλυψε με τατουάζ.
Όσο για το κίνητρό της αυτό, όπως υποστηρίζει, ήταν ότι ήθελε να γίνει άσχημη. "Το απέκτησα (το τρίτο στήθος) γιατί δεν ήθελα να είμαι πια ελκυστική στους άντρες. Γιατί δεν θέλω να βγαίνω ραντεβού. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι άσχημο αλλά εγώ εξακολουθώ να θεωρώ τον εαυτό μου όμορφο γιατί μπορώ να φοράω ωραία ρούχα και να βάζω μέικ απ".


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...