Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Viogenesis.gr ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο προσφέρει συμπληρώματα διατροφής, κολλαγόνα και βιταμίνες ευρωπαϊκής παραγωγής και πιστοποίησης.

Το viogenesis.gr δεν είναι απλά άλλο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με συμπληρώματα διατροφής. Οι φίλοι και πελάτες μας θα βρουν εδώ την αποκλειστικά δική μας σειρά προιόντων που δημιουργήθηκε από την επιστημονική μας ομάδα και στηρίχτηκε στην τεχνογνωσία, την πείρα αλλά και την εμπειρία της μακρόχρονης παρουσίας μας στον χώρο.

Τα προϊόντα VIOGENESIS παράγονται σε εγκεκριμένα ευρωπαικά εργαστήρια με πολύ αυστηρές προδιαγραφές, υπόκεινται σε όλους τους ελέγχους, είναι εγκεκριμμένα με πιστοποίηση και άδεια κυκλοφορίας που έχει κατατεθεί στην αρμόδια αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ.

Στην σελίδα μας μπορείτε επίσης να βρείτε οργανικές πιστοποιημένες υπερτροφές, προιόντα χωρίς γλουτένη, προιόντα αδυνατίσματος, καλλυντικά , εκχυλίσματα βοτάνων, κολλαγόνα. Όλα σε τιμές που δεν επιδέχονται σύγκριση και πάντα με την υποστήριξη των ειδικών διατροφολόγων μας που βρίσκονται στην διάθεση των πελατών μας καθημερινά. Ακόμη μια μεγάλη σειρά από ειδικά προγράμματα διατροφής που σχεδίασαν πτυχιούχοι διατροφολόγοι πανεπιστημιακού επιπέδου είναι στην διάθεση των φίλων. Γιατί εμείς στην Viogenesis είμαστε κοντά σας και πριν την αγορά σας βοηθώντας σας να κάνετε τις σωστές επιλογές αλλά -και αυτό είναι το βασικότερο- παραμένουμε κοντά σας και μετά από την πώληση πάντα με υπεύθυνη ενημέρωση και υποστήριξη.

Στην καθημερινή επαφή μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια, ακούσαμε τις απόψεις σας, αφουγκραστήκαμε τις απαιτήσεις σας και διδαχτήκαμε και εμείς από τις δικές σας προσωπικές εμπειρίες. Και, όπως πάντα κάναμε και θα κάνουμε και στο μέλλον, θέλουμε το καλύτερο για τους φίλους μας. Αυτό είναι δέσμευση, υπόσχεση…και εμείς τηρούμε τις δεσμεύσεις μας, όπως τιμούμε όσους μας εμπιστεύονται.

                                              ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...