Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΑΓΙΚΟ: Δωδεκάχρονη ετοιμάζεται να παντρευτεί 37χρονο! [photos]

Το ερχόμενο Σάββατο η μικρή Thea, μόλις δώδεκα ετών, πρόκειται να παντρευτεί... τον 37χρονο «αρραβωνιαστικό» της Geir!
Τα αθώα γαλάζια μάτια της μοιάζουν να εκπλιπαρούν όλους εμάς για σωτηρία και η παράταιρη εμφάνιση του ζευγαριού δημιουργεί θυμό σε κάθε αναγνώστη.

Ευτυχώς, για την μικρή από τη Νορβηγία που ο «γάμος» αυτός δεν είναι παρά ένα μέρος της καμπάνιας της φιλανθρωπικής οργάνωσης Plan International, που χρησιμοποιώντας μια δυνατή πρόκληση, όπως είναι ο «γάμος» της δωδεκάχρονης, έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το θέμα των γάμων ανήλικων παιδιών που οδηγούνται σε αυτούς με τη βία, είτε από τους ίδιους τους γονείς τους, είτε από άλλα μέλη της οικογένειά τους.
Σύμφωνα με την Plan International κάθε μέρα 39.000 παιδιά εξαναγκάζονται να παντρευτούν παρά τη θέλησή τους! Η οργάνωση ανακοίνωσε: «Πιστεύουμε ότι η πρόκληση είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να αποδείξουμε μία πραγματικότητα που είναι πολύ προκλητική. Ελπίζουμε ότι κάποιοι άνθρωποι θα ευαισθητοποιηθούν ενάντια στο γάμο των παιδιών, με το να γίνουν χορηγοί για κορίτσια όπως η Thea και να τα βοηθήσουν να ξεφύγουν από τη βάναυση μοίρα τους».
Μέχρι σήμερα την ιστορία της δωδεκάχρονης Thea έχουν διαβάσει πάνω από μισό εκατομμύριο αναγνώστες σε όλο τον κόσμο!
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...