Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Νεαρός ιδιωτικός φρουρός δολοφόνησε 39 ανθρώπους από ... θυμό

Ένας 26χρονος ιδιωτικός φρουρός ασφαλείας που συνελήφθη στην Γκοϊάνια της κεντρικής Βραζιλίας ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει 39 ανθρώπους από το 2011, μεταξύ των οποίων και 16 νεαρές γυναίκες.


«Ο 26χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, μετά από 70 ημέρες ερευνών και την Τετάρτη ομολόγησε τις δολοφονίες 39 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων 16 γυναίκες, ομοφυλόφιλοι και άστεγοι», ανακοίνωσε η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της αστυνομίας της Γκοϊάνια, της πρωτεύουσας της επαρχίας Γκόιας.

Ο Τιάγκο Ενρίκε Γκόμες ντα Ρόσα, που ζούσε με τη γιαγιά του σε ένα προάστιο της πόλης αποπειράθηκε να θέσει τέλος στη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα κόβοντας τις φλέβες του με το γυαλί της λάμπας του κελιού του. Ο τραυματισμός του ωστόσο δεν ήταν σοβαρός και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οι αρχές τον παρουσίασαν στους δημοσιογράφους.

Ο κατά συρροή δολοφόνος αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τα θύματά του και ότι «αισθανόταν οργή για τα πάντα». Ο θυμός αυτός δεν του περνούσε παρά μόνο σκοτώνοντας. Στη συνέχεια όμως αισθανόταν τύψεις, που μετατρέπονταν σε οργή και έτσι σκότωνε και πάλι.

Στο σπίτι του αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα ρεβόλβερ, μια μοτοσικλέτα και κλεμμένες πινακίδες μοτοσικλετών. Ο νεαρός πυροβολούσε τα θύματά του ενώ οδηγούσε τη μηχανή του.
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...