Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014

8χρονος έχει τα... σαγόνια του καρχαρία! (ΦΩΤΟ)

Το παρατσούκλι που του έβγαλαν οι συμμαθητές του είναι "Σαγόνια του Καρχαρία", αλλά μην πάει το μυαλό σας στην ταινία. Ο μικρός Ζακ Μπράουν μοιάζει με τον... πρωταγωνιστή!


Σωστά καταλάβατε. Το 8χρονο αγόρι έχει δύο σειρές δοντιών, όπως ακριβώς και οι λευκοί καρχαρίες! Και μπορεί να μην είναι τόσο… κοφτερά, αλλά σίγουρα σπαταλά διπλάσιο χρόνο στο βούρτσισμα για να καταπολεμήσει την πλάκα.

Μάλιστα, έχασε το πρώτο του δόντι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι από… πίσω του κρύβεται μια πλήρης οδοντοστοιχία ενήλικα!

"Ήταν πραγματικά περίεργο γιατί έβγαζε πίσω δόντια και δεν έχανε τα πρώτα του", ανέφερε η 38χρονη μητέρα του.

Στην πραγματικότητα, τα ενήλικα δόντια του Zak αναπτύσσονταν πίσω από τα παιδικά, αντί από πάνω τους, χωρίς ωστόσο να του προκαλούν κάποιο πρόβλημα, εκτός από… ψυχολογικό όταν έβλεπε τα αδέρφια του να χαρίζουν στη νεράιδα των δοντιών τα δικά τους.

"Δεν τον ενοχλεί. Δεν έχει κανένα πρόβλημα στο φαγητό, αλλά διαμαρτύρεται πότε θα χάσει και αυτός κάποιο δόντι", συνέχισε η Claire.
ΦΩΤΟ: Ross Parry
ΦΩΤΟ: Ross Parry
Η κατάσταση του Ζακ, γνωστή και ως "παιδιάστικα δόντια καρχαρία" εμφανίζεται σε 1 στα 10 παιδιά, ωστόσο αυτή του μικρού Βρετανού είναι εξαιρετικά σπάνια.


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...