Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έκανε αλλαγή φύλου σε ηλικία 81 ετών! (PHOTOS)

Ένας πρώην πιλότος της RAF έγινε ο πιο ηλικιωμένος άνθρωπος στη Βρετανία που υποβάλλεται σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Η 81 ετών Ρουθ Ρόουζ, που γεννήθηκε ως Τζέιμς, δέχεται επικρίσεις για την απόφασή της, αλλά όπως δήλωσε στον βρετανικό Τύπο «πάντοτε ήξερα πως ζω σε λάθος σώμα».
Η Ρουθ παρακινήθηκε να κάνει την εγχείρηση από τον χειρουργό στον οποίο απευθύνθηκε πριν από λίγα χρόνια για αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου.
«Από τα 9 μου χρόνια λαχταρούσα να γίνω γυναίκα, αλλά δεν το είχα κάνει και πίστευα ότι πλέον είμαι πολύ μεγάλη για κάτι τέτοιο. Όμως ο γιατρός μου είπε ότι ο οργανισμός μου μπορεί να το αντέξει και μαζί του συμφώνησε η ιατρική ομάδα που με ανέλαβε», είπε.
Πριν από την εγχείρηση, η Ρουθ ήταν ένας διαζευγμένος πατέρας τριών παιδιών και παππούς τεσσάρων εγγονιών. Με τη σύζυγό του παντρεύτηκε το 1961 και ο γάμος τους άντεξε 42 χρόνια. Το διαζύγιό τους ήταν φιλικό.
«Ποτέ δεν είπα στη γυναίκα μου πως ένιωθα», είπε. «Νόμιζα πως αν παντρευόμουν, θα άλλαζαν τα συναισθήματά μου. Έκανα λάθος. Είμαστε μία πολύ δεμένη οικογένεια και έχουν μεγάλη ανεκτικότητα, αλλά η απόφασή μου να αλλάξω φύλο ήταν μεγάλο σοκ γι’ αυτούς».
Η πορεία της Ρουθ προς την γυναικεία πλευρά της άρχισε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν άρχισε να ζει σαν γυναίκα και να υποβάλλεται σε ορμονοθεραπεία.
Η πλήρης αλλαγή έγινε εφέτος τον Ιούλιο, με την εγχείρηση αφαίρεσης των ανδρικών γεννητικών οργάνων. Μετά την εγχείρηση, έμεινε πέντε ημέρες στο νοσοκομείο, ενώ χρειάσθηκαν σχεδόν οκτώ εβδομάδες έως ότου αναρρώσει πλήρως.
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...