Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Airfasttickets.gr η κορυφαία στην προτίμηση των online ταξιδιωτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, πακέτα διακοπών & κρατήσεις ξενοδοχείων!

Ως φιλοσοφία μας, πιστεύουμε ότι ένα σημαντικό κομμάτι των εμπειριών του ανθρώπου, αποκτώνται από την εξερεύνηση αυτού του απέραντου, θαυμαστού κόσμου. Γι’ αυτό τον λόγο, αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να συνδέσουν αυτό τον απέραντο κόσμο με μια ποικιλία συναισθημάτων, αναμνήσεων και εμπειριών.

Η Airsfasttickets ιδρύθηκε το 2009 στον Πειραιά με online παρουσία στην Ελλάδα, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μεταξύ των ετών 2010-2012 η Airsfasttickets αναπτύχθηκε ευρύτατα ανοίγοντας νέα γραφεία στη Φρανκφούρτη, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Σήμερα η εταιρεία ταξιδεύει πάνω από 26.000 ταξιδιώτες εβδομαδιαίως, εξοικονομώντας τους, χιλιάδες ευρώ για τις κρατήσεις ταξιδιωτικών υπηρεσιών που πραγματοποιούν.

Μέσα από την προηγμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων μπορούμε να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα συνδυασμών ταξιδιωτικών προϊόντων όπως Αεροπορικά εισιτήρια, Ξενοδοχεία, Online πακέτα διακοπών (Πτήσεις & Ξενοδοχεία), Ειδικές Ταξιδιωτικές υπηρεσίες & Ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Ζήσε μοναδικές εμπειρίες! Αγάπησε το κάθε ταξίδι!


                                             ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...