Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

Ο ελέφαντας που δάκρυσε από χαρά όταν απελευθερώθηκε ...

Πρόκειται για μια άκρως συγκινητική ιστορία. Η ιστορία του ελέφαντα που δάκρυσε από χαρά, όταν απελευθερώθηκε μετά από 50 χρόνια σκλαβιάς.


Η ιστορία του Ρατζού, του ελέφαντα που έκλαιγε με λυγμούς από χαρά, όταν διασώθηκε από μια φιλοζωική οργάνωση, θα γίνει ταινία. Ο Ινδός ηθοποιός Vijay Amritraj και ο χολιγουντιανός παραγωγός Larry Brezner, εξασφάλισαν τα δικαιώματα για να μεταφέρουν την περιπέτεια του Ρατζού στην μεγάλη οθόνη.

Ο άτυχος ελέφαντας είχε ξυλοκοπηθεί, είχε βασανιστεί και είχε κακοποιηθεί αμέτρητες φορές, όπως διαπιστώθηκε. Τα δεσμά του, του είχαν προκαλέσει μεγάλες πληγές.

Έπειτα από 50 χρόνια βασανιστηρίων, διασώθηκε από την οργάνωση για τα άγρια ζώα «Wildlife SOS», με μια τολμηρή επιχείρηση που στήθηκε κατά τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου, της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Οι εικόνες και το video της απελευθέρωσης του ζώου και τα δάκρυα χαράς που έτρεξαν από τα μάτια του, έκαναν τον γύρο του κόσμου και προκάλεσαν συγκίνηση.

Η ταινία θα επικεντρωθεί στην επιχείρηση απελευθέρωσης, και θα βασιστεί στις καταθέσεις που έδωσαν στις αρχές οι επικεφαλής του SOS Center στην Ινδία και του Wildlife SOS Foundation, Kartick Satyanarayan και Nikki Sharp αντίστοιχα, οι οποίοι ήταν και οι άνθρωποι που «ενορχήστρωσαν» το σχέδιο της απελευθέρωσης.Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...