Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Μετέτρεψε το ακρωτηριασμένο πόδι του σε φωτιστικό

Σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την οικονομική του κατάσταση ο άντρας με τη τη βοήθεια του ιατροδικαστή- παθολόγου William Schaper Kotter έβγαλε το φωτιστικό στην αγορά του eBay στην τιμή των 100 χιλιάδων Ευρώ


Έχουν περάσει δύο χρόνια αφ' ότου ο 53χρονος Leo Bonten  έσπασε το πόδι του βουτόντας σε μία πισίνα. Ο Ολλανδός ωστόσο δε στάθηκε τυχερός καθώς έχασε το πόδι του σοβαρή μόλυνση.
Ο επώδυνος ακρωτηριασμός οδήγησε τον ασθενή να ζητήσει από τους γιατρούς μία χάρη… Θέλησε να κρατήσει το πόδι προκειμένου να το μετατρέψει σε φωτιστικό.
Σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την οικονομική του κατάσταση ο άντρας με τη τη βοήθεια του ιατροδικαστή- παθολόγου William Schaper Kotter έβγαλε το φωτιστικό στην αγορά του eBay στην τιμή των 100 χιλιάδων Ευρώ.
«Το πόδι μου είναι ιδιοκτησία μου. Άλλοι κρατάνε τις πέτρες από τα νεφρά τους μέσα σε βάζα ή συμπεριλαμβάνουν στάχτες από δικούς τους ανθρώπους που έχουν χαθεί σε τατουάζ. Θα φτιάξω μία λάμπα από το πόδι μου», δήλωσε ο ίδιος στο NRC Reader.
Το eBay πάντως λειτουργώντας με βάση τους κανόνες που έχει σχετικά με την πώληση μελών του σώματος και οστών, κατέβασε την αγγελία του 53χρονου, ο οποίος τώρα ψάχνει για έναν οίκο δημοπρασιών που θα του επιτρέψει να προσφέρει προς πώληση το πόδι του που έχει μετατραπεί σε ένα μακάβριο φωτιστικό.


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...