Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η τρομερή αλλαγή νεαρού καρκινοπαθή που συγκλονίζει το διαδίκτυο

Eχει εντυπωσιακή εμφάνιση, χιλιάδες φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι selfies του γίνονται viral


Ο λόγος για τον Ζακ Ζέιλερ, ο οποίος στα 15 του νόσησε από καρκίνο και όχι μόνο κατάφερε να τον νικήσει, αλλά και να κάνει και το όνειρό του πραγματικότητα: να χτίσει σώμα μπόντι μπίλντερ.
Ο 20χρονος σήμερα Ζακ, ύστερα από μια διετή μάχη με τον καρκίνο, άρχισε να κάνει βάρη, θεωρώντας ότι αυτό θα τον βοηθήσει να φαίνεται λιγότερο αδύναμος και να κερδίσει βάρος, μιας και κατά τη διάρκεια της περιόδου που ήταν άρρωστος είχε φθάσει να ζυγίζει μόλις 45 κιλά.

«Αρχικά ήταν και ένας πολύ καλός τρόπος για να διοχετεύσω την οργή που ένιωθα. Τώρα έχω εθιστεί στη γυμναστική, είναι το μεγάλο πάθος μου», λέει ο ίδιος.


Ο Ζακ διεγνώσθη το 2010 με λέμφωμα Hodgkin. Ευτυχώς ήταν σε αρχικό στάδιο και ακολουθώντας την κατάλληλη θεραπεία κατάφερε να το ξεπεράσει. Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε μια επιθετική χημειοθεραπεία και αμέσως μετά ακολούθησε ακτινοθεραπεία.

«Οι φίλοι μου και η οικογένειά μου έχουν εντυπωσιαστεί από το πώς ανέκτησα τον όγκο μου (σ.σ.: σήμερα ζυγίζει 79 κιλά) και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Οι φιλοφρονήσεις για τις αλλαγές στο σώμα μου με βοήθησαν να συνεχίσω να προσπαθώ. Δεν σκοπεύω να σταματήσω. Θα ήθελα να συνεχίσω για να εμπνεύσω όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να βάζουν στόχους και να τους πραγματοποιούν», τονίζει.

Ο λογαριασμός του Ζακ στο YouTube έχει πάνω από 11 εκατ. views, ενώ στο Facebook 68.000 άτομα παρακολουθούν καθημερινά τις κινήσεις του. Επόμενος στόχος του, να φτιάξει έναν ιστότοπο μέσω του οποίου θα παρέχει συμβουλές υγιεινής διατροφής και άσκησης.

Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...