Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Ζευγάρι λεσβιών μήνυσαν τράπεζα σπέρματος επειδή το παιδί τους γεννήθηκε μαύρο


Ένα ζευγάρι λευκών λεσβιών μητέρων μηνύει ένα κέντρο σπέρματος στο Σικάγο γιατί η μια από αυτές γονιμοποιήθηκε με σπέρμα από λάθος δότη με αποτέλεσμα να αποκτήσουν μαύρο παιδί αντί λευκού που ήθελαν (Pic)

Μήνυση σε τράπεζα σπέρματος κατέθεσε ένα ζευγάρι λευκών λεσβιών επειδή μια από αυτές γονιμοποιήθηκαν με σπέρμα από λάθος δότη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσουν μαύρο μωρό αντί λευκού που ήθελαν.
Ο λόγος για την 36χρονη Jennifer Cramblett που στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν έμαθε για το λάθος από την τράπεζα σπέρματος Midwest Sperm Bank την έπιασε  άγχος  γιατί η οικογένειά της είναι ρατσιστές και η ίδια ζει σε μια μικρή κωμόπολη στο Οχάιο, όπου ζουν μόνο λευκοί.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι δύο γυναίκες χρησιμοποίησαν έξι φιαλίδια από το λάθος σπέρμα που τους κόστισε 2400 δολάρια.
Η Cramblett δήλωσε επίσης ότι ότι η κουλτούρα των Αφρο-αμερικανών δεν έχει πολύ σχέση με τη δική τους και φοβούνται ότι η κόρη τους Πέιτον δεν θα γίνει αποδεκτή από την μικρή κοινωνία της κωμόπολης.
Πρόσθεσε ότι η ίδια και η σύντροφός της Amanda Zinkon αγαπούν την κόρη τους που ακούει στο όνομα Payton, η οποία σήμερα είναι δύο ετών αλλά έχουν αρχίσει να σκέπτονται να μετακομίσους σε κάποιο πιο πολυσύχναστο μέρος.


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...