Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

«Οι άντρες με πληρώνουν για να τους κυριεύω»

Η πληθωρική ύψους 2 μέτρα γυναίκα και οι «σκλάβοι» πελάτες της


Εκείνη είναι το «αφεντικό». Οι άντρες υπακούουν σε εκείνη, είναι τα πειθήνια όργανά της. Με ύψος 2 μέτρων και 7 εκατοστών, η Cinthia ή όπως αναγράφει η ταυτότητά της Ana Lucia Barbosa εργάζεται για να «εξυπηρετεί» τις ερωτικές φαντασιώσεις όσων θέλουν να κυριευθούν…
Όπως αναφέρει η Daily Star, η 30χρονη κερδίζει περί τις 6.000 λίρες Αγγλίας την ημέρα με το να κυριαρχεί και να «πνίγει» στην αγκαλιά της μικρόσωμους άντρες.
Η γίγαντας Cinthia με τους δεκάδες «σκλάβους» της κατάφερε με αυτό τον τρόπο να ξεφύγει από τη φτώχεια και να δει τον τραπεζικό της λογαριασμό να θριαμβεύει!
«Σε ορισμένους άντρες αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα που μερικές γυναίκες αδυνατούν ή δεν είναι αρκετά γενναίες για να τους ικανοποιήσουν. Ε, εγώ είμαι αρκετά γενναία», λέει.
«Υπάρχουν πολλοί πελάτες που είναι πρόθυμοι να με πληρώσει για να καθίσω πάνω τους, να παλέψω μαζί τους, γενικά να κάνω το αφεντικό». Η ίδια πάντως ξεκαθαρίζει ότι η σχέση της με τους πελάτες δεν εμπεριέχει σεξ: «Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι πελάτες έρχονται σε ερωτική διάθεση, το θέμα δεν είναι το σεξ αλλά η κυριαρχία και η υποταγή».


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...