Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Κίνα: Τεμάχισε την κόρη του και πέταξε τη σορό σε δημόσια τουαλέτα

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα πρωτοφανούς σκαιότητας συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την κοινή γνώμη της Κίνας
Ένα αποτρόπαιο έγκλημα πρωτοφανούς σκαιότητας συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την κοινή γνώμη της Κίνας. Ο 46χρονος Crazed Zhang Li, αφού στραγγάλισε, τεμάχισε τη 12χρονη κόρη του, πετώντας τα κομμάτια της σε δημόσια τουαλέτα απέναντι από το σπίτι τους. Ο λόγος που προέβη στο ειδεχθές έγκλημα είναι επειδή η κόρη του, όπως ομολόγησε, δεν τα πήγαινε καλά στο σχολείο.

Το φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε, όταν κρατικοί υπάλληλοι, υπεύθυνοι για τον καθαρισμό των δημόσιων ουρητηρίων στην πόλη Wenzhou της ανατολικής επαρχίας Zhejiang, εντόπισαν ένα κομμένο χέρι σε μία από τις τουαλέτες.

«Δεν ενδιαφέρθηκε να την ψάξει, ούτε να δηλώσει την εξαφάνισή της, παρά μόνο μετά την πίεση της γυναίκας του. Τον υποπτευόμασταν γιατί φαινόταν περισσότερο θυμωμένος, παρά αναστατωμένος», ανέφερε εκπρόσωπος των Αρχών.

«Οι γείτονες της οικογένειας μάς είπαν ότι ήταν χαρούμενος που η κόρη του εξαφανίστηκε. Όταν μάλιστα τον ενημερώσαμε πως βρέθηκε δολοφονημένη, δεν συμπεριφέρθηκε όπως οι περισσότεροι γονείς σε τέτοιες καταστάσεις. Μετά την ανάκριση, ομολόγησε τη δολοφονία, κατηγορώντας το άτυχο κορίτσι ότι δεν ήταν καλή κόρη και απογοήτευε την οικογένειά της», συμπλήρωσε.

Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...