Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Την έκαψε ζωντανή μέσα σε τρένο!

Γυναίκα υπέκυψε στα σοβαρά εγκαύματα που είχε υποστεί όταν άνδρας φέρεται να την έκαψε ζωντανή μέσα σε τρένο στη νότια Ινδία, ανακοίνωσε η αστυνομία.


Αυτόπτες μάρτυρες είδαν την 45χρονη γυναίκα να διαπληκτίζεται με έναν άνδρα στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού στο Κανούρ, στην πολιτεία Κεράλα, τη Δευτέρα.

«Εκείνη επιβιβάστηκε στο τρένο και λεπτά αργότερα την είδαν να τρέχει τυλιγμένη στις φλόγες, να ουρλιάζει για βοήθεια», δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο αρχηγός της αστυνομίας των σιδηροδρόμων Β.Σ. Μοχάν.

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι άνδρας ηλικίας περίπου 20 ετών περιέλουσε την γυναίκα με αλκοόλ και της έβαλε φωτιά. Δεν έχει έχει γίνει ακόμα σαφεςεάν οι δυο τους γνωρίζονταν.

«Η γυναίκα υπέκυψε στα εγκαύματα που υπέστη τη νύχτα της Δευτέρας. Δώσαμε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του υπόπτου και ελπίζουμε να τον συλλάβουμε σύντομα», είπε ο κ. Μοχάν.

Στις εικόνες τις οποίες μετέδωσε η τηλεόραση φαίνονται δύο θέσεις οι οποίες έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από την φωτιά μέσα στο βαγόνι.
Οι επιθέσεις εναντίον γυναικών και τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης μετά τον ομαδικό βιασμό και την δολοφονία μιας φοιτήτριας από μία συμμορία μέσα σε ένα λεωφορείο στο Νέο Δελχί, το 2012, η οποία προκάλεσε μαζικές διαμαρτυρίες.

Ωστόσο ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι ελάχιστα άλλαξαν στη συμπεριφορά των αρχών έναντι των σεξουαλικών εγκλημάτων και οι επιθέσεις εναντίον γυναικών και κοριτσιών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...