Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ! Νεκρός ΞΥΠΝΗΣΕ μέσα στο... ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ!

Το σοκαριστικό γεγονός διαδραματίστηκε σε γραφείο τελετών στο Μισισίπι των ΗΠΑ, όπου οι εργαζόμενοί του ανακάλυψαν άνδρα του οποίου ετοίμαζαν την κηδεία...

ζωντανό, όταν άνοιξα την θήκη της σωρούς του. Όσο για τον ιδιοκτήτη του εν λόγο γραφείου Ντέξτερ Χάουαρντ ,αποκάλεσε θαύμα το γεγονός της «νεκρανάστασης» του 78χρονου Γουότερ Γουίλιαμς.
Ο Χάουάρντ παρέλαβε τον 78χρονο άντρα από την οικία του , όταν τα μέλη της οικογένειας του πρώην εκλιπόντος τον θεώρησαν νεκρό.
Όπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών, ο Γουότερ δεν είχε σφυγμούς και κηρύχθηκε νεκρός στις 9 το βράδυ.
Βέβαια, την επόμενη μέρα το πρωί οι εργαζόμενοι του γραφείου, που ετοιμαζόντουσαν να τον ταριχεύσουν , διαπίστωσαν ότι ο Γουίλιαμς κλωτσούσε την θήκη στην οποία είχε τοποθετηθεί.
Αμέσως κλήθηκαν τα μέλη της οικογένειάς του και ο Γουόλτερ Γουίλιαμς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο βηματοδότης του κ. Γουίλιαμς είχε σταματήσει προσωρινά να λειτουργεί, ενώ στη συνέχεια επαναλειτούργησε.
Τα μέλη της οικογένειας του τυχερού 78χρονου, ο οποίος είναι αγρότης, δήλωσαν ότι είναι χαρούμενος που είναι ζωντανός.Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...