Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Άκρως συγκινητικό: Ηλικιωμένος ασθενής "συνέρχεται" όταν ξαναβλέπει τον σκύλο του


Κανείς δεν έμεινε ασυγκίνητος από την "λαθραία" επίσκεψη ενός σκύλου στον θάλαμο του 73χρονου ιδιοκτήτη του ο οποίος είχε μαραζώσει μακριά του (Vid) 


Η υγεία του 73χρονου Τζέιμς Γουάθεν δεν ήταν καλή. Ο άνδρας από το Κεντάκι δεν έτρωγε και ήταν τόσο αδύναμος που η κατάσταση έμοιαζε μη αναστρέψιμη. Όλα αυτά μέχρι να την επίσκεψη του μονόφθαλμου Μπούμπα ο οποίος του έδωσε ζωντάνια και δύναμη.
Ο 73χρονος είχε ζητήσει από μια νοσοκόμα να του φέρουν να δει τον αγαπημένο του σύντροφο όλα αυτά τα χρόνια, τον τετράποδο Μπούμπα, ο οποίος φιλοξενείτο σε καταφύγιο ζώων λόγω της εισαγωγής του ηλικιωμένου στο νοσοκομείο. Η υγεία του 73χρονου τον τελευταίο μήνα είχε χειροτερέψει.
Η νοσοκόμα κατάφερε να φέρει κρυφά στο δωμάτιό του τον μικρό του φίλο, ο οποίος άρχισε να κουνά σα τρελός την ουρά του και να τον γλύφει. Όλοι στο νοσοκομείο συγκινήθηκαν ενώ οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι η υγεία του χειροτέρεψε λόγω της απώλειας του σκύλου του.
Μάλιστα οι υπεύθυνοι του καταφυγίου υποστήριξαν πως και ο σκύλος είχε σταμάτησε να τρώει εδώ και μια βδομάδα, δηλαδή περίπου την ίδια στιγμή με τον 73χρονο!
Ο 73χρονος έχει συνέλθει και τώρα τρώει, μιλάει ενώ σηκώνεται και μπορεί και κάθεται. Οι γιατροί δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι είναι ο ίδιος άνδρας!
Ο Μπούμπα τώρα μπορεί και επισκέπτεται τον 73χρονο, δίνοντάς του κουράγιο και κάνοντας χαρούμενο με τη συντροφιά του.
Πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλή ψυχολογία τελικά!

Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...