Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Golden Deals, το μεγαλύτερο Ελληνικό site προσφορών


Advertisement
Το Golden Deals είναι μια πλατφόρμα που άλλαξε από το 2010 τον τρόπο που καταναλώνατε Υπηρεσίες και Προϊόντα. Με άλλα λόγια είναι ένας νέος και ενδιαφέρων τρόπος για να ανακαλύπτετε, να βιώνετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας τις πιο cool υπηρεσίες στην πόλη μας, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε χρήματα. Συχνά, δεν αναζητούμε κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό και διασκεδαστικό για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και μάλιστα στις πιο ασυναγώνιστες τιμές; Ε, λοιπόν αυτό ακριβώς κάνει το Golden Deals για εσάς.

Η υπόσχεση “Ζήσε Ονειρεμένα” είναι ο πυρήνας της φιλοσοφίας του GoldenDeals, η οποία διαφαίνεται καθημερινά από το εύρος και την ποιότητα των προσφορών. Αποτέλεσμα της συνεχούς δέσμευσης της εταιρείας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση πελατών αλλά και προμηθευτών της, είναι ότι από το 2010 το GoldenDeals εξασφάλισε για τα μέλη του πάνω από 6.500 προσφορές! Μέσα στους προμηθευτές συμπεριλαμβάνονται μεγάλα brands όπως Pizza Hut, Village Cinemas, Haagen-Dazs, St. George Lycabettus, Αττικό Ζωολογικό πάρκο, Public, My Sushi, Allou! Fun Park, Forthnet, Δωδώνη, 5άSec, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Ζαχαροπλαστεία Αγαπητός, Fairy Nails, Athens Med Spa, κ.ά.

Το Golden Deals είναι μια υπηρεσία της γνωστής σε όλους μας Χρυσής Ευκαιρίας της μεγαλύτερης εταιρείας στο χώρο των Μικρών Αγγελιών στην Ελλάδα. Την άνοιξη του 2002, πρωτοεμφανίστηκε το www.xe.gr και αποτέλεσε το πρώτο ελληνικό site με μοναδικότητα στο είδος του, όντας η πιο ολοκληρωμένη ιστοσελίδα αναζήτησης αγγελιών, με πάνω από 700.000 αγγελίες καθημερινά.

                                                           ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...