Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Lacrimosa Design E-Shop με design προϊόντα : μαξιλάρια, τσάντες, φωτιστικά, ποδιές, καπνοθήκες, έπιπλα, ημερολόγια, cut & sew, posters, πετσέτες κ.ά.


Advertisement
Το LacrimosaDesign.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα καθημερινής και διακοσμητικής χρήσης σχεδιασμένα από τους designers της Lacrimosa. To e-shop λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2012 και από τότε η επισκεψιμότητά του αυξάνεται σταθερά παράλληλα με τις πωλήσεις.

Οι τιμές των προϊόντων είναι κατά μέσο όρο από 20 ως 35 ευρώ. Από την μέχρι τώρα εμπειρία μας βλέπουμε πως οι αγορές των χρηστών συνδυάζουν δώρο και προσωπική αγορά ταυτόχρονα.

Η Lacrimosa Design σχεδιάζει, τυπώνει και παράγει τα προϊόντα της 100% στην Ελλάδα. Λειτουργεί σαν διαφημιστικό γραφείο από το 1999 και στοχεύει στους μακροχρόνιους πελάτες, στην καλύτερη ποιότητα των προϊόντων και σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα σχέδια είναι μοναδικά και ανεξίτηλα τυπωμένα.

Η συλλογή ανανεώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα και σχέδια, το ίδιο και η ιστοσελίδα, έτσι ώστε να επιτυγχάνονται όσο το δυνατό περισσότερες πωλήσεις. Το e-shop είναι εύκολο στη χρήση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αναλυτικές περιγραφές των προϊόντων.

Περιηγηθείτε στον πολύχρωμο κόσμο της Lacrimosa Design.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...