Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Αυτό το κοριτσάκι ΔΕΝ παίζει με ένα χαριτωμένο γατάκι αλλά... - Κάνε κλικ και δες τι...ΠΕΡΙΕΡΓΟ συμβαίνει με αυτό το κατοικίδιο!! (PHOTOS)

Αν στο σχολείο της μικρής Νιέμι ερχόταν η ημέρα του κατοικίδιου, εκείνη σίγουρα δεν θα μπορούσε να πάρει το δικό της μαζί της. Πώς να έβγαζε από το σπίτι και να έδειχνε στους συμμαθητές της τη λεοπάρδαλη που μεγάλωνε στο μπάνιο της; 


Κι όμως, η οικογένεια του Τζέιμι Κρεγκ ανέλαβε να μεγαλώσει τη μικρή λεοπάρδαλη, όταν την εγκατέλειψε η μητέρα της λίγο μετά από τη γέννησή της στο ζωολογικό κήπο του Οξφορντσάιρ. Ο Τζέιμι, που δουλεύει εκεί, βρήκε τη μικρή Νίμπους όπως ονομάστηκε λίγο πριν πεθάνει μαζί με ένα άλλο μικρό, για το οποίο δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Αποφάσισε λοιπόν να την πάρει στο σπίτι του και να τη μεγαλώσει ο ίδιος, χρησιμοποιώντας το μπάνιο σαν αυτοσχέδιο «κλουβί». Με τη βοήθεια των παιδιών του, του 13χρονου Τζάι και της 10χρονης Νιέμι, άρχισαν να ταΐζουν τη μικρή λεοπάρδαλη με μπιμπερό και να τη φροντίζουν μέχρι να γίνει δύο μηνών και να δυναμώσει αρκετά ώστε να επιστρέψει στο ζωολογικό κήπο.

Οπως εξήγησε ο Τζέιμι Κρεγκ στην Daily Mail, επέλεξε να κρατήσει την Νίμπους στο μπάνιο, προκειμένου το ζώο να νιώθει ότι αυτό είναι το βασίλειό της. Βέβαια η οικογένεια ήξερε ότι σύντομα θα την αποχωριστεί, καθώς η λεοπάρδαλη θα επέστρεφε στον κήπο, μαζί με τους άλλους εκπροσώπους του είδους της.

Αλλωστε, όπως εξήγησε ο Τζέιμι Κρεγκ, δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνά τη φύση αυτού του ζώου, όπως το πόσο μεγάλα γίνονται τα δόντια και τα σαγόνια τους, ενώ παραδέχθηκε πως η Νίμπους είχε αρχίσει ήδη να δείχνει το ζωώδες ένστικτό της.
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...