Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Βίντεο: Ένα Spa...φαντασίωση για τους άνδρες


Το τσεχικό "νέκταρ" ακούει στο όνομα μπίρα και στην Πράγα ανθεί το είδος χαλάρωσης «Beer Spa»...εκεί όπου οι επισκέπτες κάνουν μπάνιο σε μπίρα και πίνουν ασταμάτητα ( Pics+Vid)


Τα οφέλη του να κάνεις μπάνιο μέσα σε... μπύρα είναι γνωστά από το Μεσαίωνα. Τώρα ένα spa στην Τσεχία προσφέρει στους λάτρεις της μπύρας μία μοναδική εμπειρία. Το "Beer Spa" στην Πράγα επιτρέπει στους επισκέπτες να βουτήξουν σε μια μπανιέρα γεμάτη με μπύρα!
Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι σε αυτό το μπάνιο περιλαμβάνονται όλα τα φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή μπύρας, όπως το κριθάρι, ο λυκίσκος και η μαγιά.
Η θερμοκρασία διατηρείται σταθερή στους 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ η μπύρα καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας «αφρίζει» καθώς έτσι, με βάση τους υπεύθυνους του spa, απελευθερώνονται βιταμίνες, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες.
Κατά τη διάρκεια της 30λεπτου μπάνιου ο πελάτης δεν κάνει μόνο μπάνιο με μπύρα, αλλά την πίνει κιόλας. Η σπιτική μπύρα «Bernard» της εταιρείας σε αυτόν τον χρόνο μπορεί να ρέει άφθονη, ενώ στη συνέχεια ο πελάτης απολαμβάνει μία συνεδρία χαλάρωσης σε ένα θερμαινόμενο κρεβάτι ή μασάζ 20 λεπτών.
Το συνολικό κόστος αυτής της θεραπείας ανέρχεται στις 80 λίρες,ενώ όποιος τη δοκιμάσει δεν πρέπει να κάνει ντους για 12 ώρες μετά την επίσκεψή του.
«Είναι πολύ παλιά και μοναδική θεραπεία σπα, όπου χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά υλικά», τονίζει η εταιρεία. Τα λουτρά μπύρας είναι ιδανικά τόσο για ζευγάρια όσο και για ελεύθερους, ενώ στο τέλος κάθε επισκέπτης παίρνει ένα μπουκάλι μπύρας «Bernard» ως αναμνηστικό.


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...