Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Γεννήθηκε με δύο αιδοία και βγαίνει σε ριάλιτι - VIDEO

Η Χέιζελ Τζόουνς γεννήθηκε με μία ιδιαιτερότητα στην ανατομία της που ονομάζεται uterus didelphis και η οποία συναντάται σήμερα σε λιγότερες από 3.000 γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο


Το λατινικό όνομα σημαίνει απλά ότι η Τζόουνς και οι άλλες 3000 γυναίκες έχουν 2 κόλπους και 2 εισόδους προς αυτούς.

Η ίδια τονίζει: «Οσο και εάν ακούγεται παράξενο, έχω δύο εισόδους σε μία. Φανταστείτε το σύμβολο του γιν - γιανγκ. Έτσι ακριβώς είναι η ανατομία μου. Μάλιστα, υπάρχει ένα κομμάτι σάρκας το οποίο, ανάλογα με το πώς κάθομαι και τι στάση έχει το σώμα μου, άλλοτε αφήνει να φαίνονται και οι δύο τρύπες και άλλοτε μόνο η μία».


Η Τζόουνς ανακάλυψε μόνη της την ανατομική της ιδιαιτερότητα, όταν στο τέλος της εφηβείας της ρώτησε μια συμμαθήτρια και φίλη της σε ποια από τις δύο τρύπες πρέπει να βάλει το ταμπόν. Η άλλη κοπέλα έμεινε με το στόμα ανοιχτό και της απάντησε ότι το ταμπόν μπαίνει σε μία τρύπα.

Ο μεγάλος της φόβος ήταν ότι δεν θα μπορούσε να κάνει παιδί. Ο γυναικολόγος της απάντησε ότι είναι δυνατόν, αλλά με καισαρική τομή.

Η Τζόουνς, πάντως, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί οικονομικά την ανατομία της και άρχισε να δίνει συνεντεύξεις, να ποζάρει για ανδρικά περιοδικά και στο τέλος να λάβει μέρος σε ένα ριάλιτι σόου με θέμα ανθρώπους με ανατομικά προβλήματα.


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...