Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Της έσκασε το κινητό στα χέρια, ενώ ήταν στο λεωφορείο! - VIDEO

Εξερράγη ενώ η γυναίκα το χρησιμοποιούσε και τυλίχθηκε στις φλόγες, προκαλώντας πανικό στους υπόλοιπους επιβάτεςΛίγο έλειψε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα μια γυναίκα από την Κίνα η οποία είδε το κινητό της να εκρηγνύεται στα χέρια της, ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα σε ένα λεωφορείο!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Σιτσουάν της Κίνας, καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του λεωφορείου και τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, αναστατώνοντας αρκετούς ιδιοκτήτες κινητών τηλεφώνων.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το κινητό εξερράγη, ενώ η γυναίκα το χρησιμοποιούσε, προκαλώντας πανικό στους υπόλοιπους επιβάτες του λεωφορείου, οι οποίοι έσπευσαν να βγουν έξω από το όχημα!

Μάλιστα, αμέσως μετά την έκρηξη το κινητό τυλίχθηκε στις φλόγες, ωστόσο, ούτε η γυναίκα η οποία το κρατούσε αλλά και ούτε κάποιος άλλος επιβάτης τραυματίστηκε.

Ωστόσο, το περιστατικό είναι σύμφωνα με τους ειδικούς μια υπενθύμιση για όλους του χρήστες κινητών να μην αγοράζουν φτηνές ή χαμηλής ποιότητας μπαταρίες...

Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...