Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Δείτε τη 10χρονη που βγάζει μεροκάματο 952 δολάρια! Πως τα καταφέρνει;

Μπορεί η Kylie Rogers να είναι μόλις 10 ετών, όμως είναι ήδη
μια καλοπληρωμένη τηλεοπτική σταρ, αφού για κάθε επεισόδιο που εμφανίζεται στη νέα τηλεοπτική σειρά του Steven Spielberg κερδίζει 20.000 δολάρια.


Η σειρά ονομάζεται "The Whispers" και για τον πρώτο επεισόδιο του πιλότου, όπου χρειάστηκαν 21 ημέρες δουλειάς, η Rogers κέρδισε, σύμφωνα με το TMΖ, 20.000 δολάρια.

Πρόκειται φυσικά για την πρώτη σεζόν της σειράς, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο πολλά επεισόδια θα γυριστούν και πόσα χρήματα θα βγάλει η 10χρονη, με το ενδεχόμενο να κερδίσει και αύξηση την δεύτερη σεζόν να είναι υπαρκτό.

Η μικρή είναι η πιο καλοπληρωμένη σταρ στην ηλικία της, αφού η 12χρνη ηθοποιός Rowan Blanchard, κερδίζει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 10.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο που παίζει στο "Girl Meets World" της Disney.

Όπως αναφέρει ο Business Isnider, παρά το νεαρό της ηλικίας της η Rogers έχει ήδη πολλές δουλειές στο βιογραφικό της αφού εμφανίζονταν έως το 2012 στη σειρά 17, μετά εμφανίστηκε στο "Private Practice" του NBC και μετά στο "Once Upon a Time in Wonderland", του ABC.

Το "The Whispers" αφορά σε εξωγήινους που καταλαμβάνουν την Γη χρησιμοποιώντας τα παιδιά, επίσης πρωταγωνιστεί η Lily Rabe του "American Horror Story" και ο Milo Ventimiglia, σταρ του "Heroes".
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...