Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Νταντά έκανε σεξ με τον 10χρονο που πρόσεχε!

Τα σημάδια στο λαιμό του παιδιού αποκάλυψαν τη δράση της


Αντιμέτωπη με το νόμο είναι μια νταντά από το Κονέκτικατ η οποία, ενώ έπρεπε να προσέχει τα παιδιά ενός φιλικού της ζευγαριού, εκείνη έκανε σεξ με ένα από αυτά.
Οι ανυποψίαστοι γονείς θεώρησαν την καλή τους φίλη ένα έμπιστο άτομο στο οποίο μπορούσαν να βασιστούν και να εμπιστευτούν τη φύλαξη των παιδιών τους, σύμφωνα με τη Mirror.
Η 25χρονη Marybeth Rataic αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του αγοριού είδε μερικά παράξενα σημάδια στο λαιμό του 10χρονου γιου της. Όταν τον ρώτησε για αυτά, εκείνος της εκμυστηρεύτηκε ότι του τα έκανε η νταντά του, η οποία συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του τρεις φορές, σε τρεις διαφορετικές περιστάσεις, από τις 19 έως τις 23 του περασμένου Αυγούστου. Μάλιστα μία από αυτές τις φορές ήταν όταν η μητέρα βρισκόταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει ένα από τα αδέρφια του.
Κι όλα αυτά, συνέβαιναν ενώ τα υπόλοιπα αδελφάκια του 10χρονου κοιμόντουσαν στα διπλανά κρεβάτια.
Έπειτα από τις σοκαριστικές αυτές αποκαλύψεις, η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση εναντίον της 25χρονης, ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως δεν κακοποίησε ποτέ το αγόρι, αλλά ότι ο 10χρονος της «ρίχτηκε».
Μάλιστα, είπε ότι δεν αποκάλυψε σε κανέναν την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από το παιδί γιατί ντρεπόταν.
Ωστόσο, το δικαστήριο δεν φαίνεται να πείστηκε από τους ισχυρισμούς της και τώρα η 25χρονη κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για σεξουαλική παρενόχληση πρώτου βαθμού.


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...