Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Από το 2005, το πολυκατάστημα apothema.gr προσφέρει την ευκολία των online αγορών με άτοκες δόσεις σε χιλιάδες καταναλωτές σε όλα τα σημεία της Ελλάδας!


Advertisement
Το apothema.gr δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 2005. Είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα που προσέφερε τη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών στις κατηγορίες των ηλεκτρικών συσκευών, ειδών κλιματισμού και οργάνων γυμναστικής.

Έκτοτε ακολουθεί μια διαρκώς ανοδική πορεία με ένα διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο το οποίο αυτή τη στιγμή ξεπερνά τους 110.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Πέραν της πληρότητας του καταλόγου του και της χρηστικότητας της ιστοσελίδας του προσφέρει και τη δυνατότητα στους χρήστες του να πραγματοποιούν τις αγορές τους με άτοκες δόσεις, εφόσον διαθέτουν πιστωτική κάρτα.

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στο apothema.gr είναι αγορασμένα από τις επίσημες Ελληνικές αντιπροσωπείες και συνοδεύονται από εγγύησης καλής λειτουργίας.                                                               ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...