Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014

Allabouthotels.com η μεγαλύτερη ελληνική μηχανή online ξενοδοχειακών κρατήσεων

Το Allabouthotels.com είναι η μεγαλύτερη ελληνική μηχανή online ξενοδοχειακών κρατήσεων με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Η εταιρεία Allabouthotels ΕΠΕ είναι μια από τις πλέον ραγδαία εξελισσόμενες εταιρείες παροχής ξενοδοχειακών κρατήσεων μέσω διαδικτύου. Δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2004 και έκτοτε εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ευρώπη για την ξενοδοχειακή τους διαμονή.

Η εταιρεία Allabouthotels ΕΠΕ έχει αποκλειστικά συμβόλαια που της επιτρέπουν να διαθέτει άμεση διαθεσιμότητα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές για περισσότερα από 92.000 καταλύματα σε όλον τον κόσμο. Η Allabouthotels ξεχωρίζει για τις σταθερά χαμηλές τιμές που δεν βασίζονται σε πρόσκαιρες προσφορές αλλά σε σταθερά συμβόλαια που έχουν διαπραγματευτεί για μεγάλη χρονική περίοδο και ανανεώνονται με τους ίδιους κ καλύτερους όρους έτσι ώστε να διασφαλίζουν στους πελάτες μας μόνιμα χαμηλές τιμές.

-Η allabouthotels.com εγγυάται τις καλύτερες τιμές. Στόχος τους είναι όλοι οι πελάτες τους, είτε ταξιδεύουν για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους να βρουν στην allabouthotels.com την προσωπική εξυπηρέτηση και τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο να διαμένουν σε πληθώρα καταλυμάτων, σε κάθε γωνιά του κόσμου. Η πολύγλωσση ομάδα εξυπηρέτησης πελατών προσφέρει άμεση βοήθεια και υποστήριξη σε όλους τους πελάτες της.
-Η allabouthotels εγγυάται την καλύτερη τιμή.
-Οι κρατήσεις δεν έχουν καμία κρυφή επιβάρυνση, δεν χρεώνονται τέλη εξυπηρέτησης έτσι ώστε η κάθε κράτηση να μην έχει κανένα κόστος διαχείρισης. Στην allabouthotels.com στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να πραγματοποιηθεί ακύρωση της κράτησης μέχρι τελευταία στιγμή δωρεάν.
-Η allabouthotels δίνει την δυνατότητα πληρωμής της υπηρεσίας κατευθείαν στην τράπεζα έτσι ώστε ούτε η ίδια η εταιρεία μας ούτε τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία να έχουν στοιχεία της κάρτας του πελάτη.                                                           ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...