Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

"Στην Area 51 δουλεύουν για τα UFO"! - Τι αποκαλύπτει επιστήμονας (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Σε αποκαλύψεις για τη μυστηριώδη Area 51 (Περιοχή 51) προχώρησε ο ετοιμοθάνατος επιστήμονας, Boyd Bushman, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εκεί όλοι εργάζονται για τους εξωγήινους.


Η Area 51, επίσημα γνωστή ως Groom Lake ή Homey Airport, είναι απομακρυσμένη μονάδα της Αεροπορικής Βάσης Έντουαρντς. Πρόκειται για ένα μεγάλο στρατιωτικό αεροδρόμιο στη νότια όχθη της Λίμνης Γκρουμ. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Νεβάδα, στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, 83 μίλια (133 χλμ.) βόρεια-βορειοδυτικά του Λας Βέγκας.

Σε ένα βίντεο, λίγο πριν πεθάνει, αποκαλύπτει φωτογραφίες εξωγήινων, που ισχυρίζεται ότι τραβήχτηκαν στις αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις. "Έχουμε Αμερικανούς πολίτες που εργάζονται για τα UFO 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Προσπαθούμε να μάθουμε τι κάνουν". 

Σύμφωνα με όσα λέει στο βίντεο ο Bushman, υπάρχουν δυο ομάδες εξωγήινων που μελετώνται στην Area 51 και σε άλλες περιοχές. 

"Οι εξωγήινοι που έχουν μακριά δάχτυλα και πόδια σαν της πάπιας κατάγονται από τον πλανήτη Quintumnia", λέει, μεταξύ άλλων. 


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...