Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Αστυνομικός έκανε συλλήψεις για να κλέβει γυμνές φωτογραφίες από κινητά γυναικών

Στην Καλιφόρνια


Ένας αστυνομικός της τροχαίας της Καλιφόρνια κατηγορείται ότι έκλεβε από τα κινητά γυναικών που συνελάμβανε να οδηγούν υπό την επήρρεια αλκοόλ γυμνές τους φωτογραφίες! Στη συνέχεια μάλιστα ο αστυνομικός έστελνε τις φωτογραφίες σε τουλάχιστον δύο συναδέλφους του το «υλικό» οι οποίοι και ποτέ δεν τον κατήγγειλαν.
Ο αστυνομικός Σον Χάριγκτον είναι 35 χρονών και παραδέχτηκε τις πράξεις του, ενώ δήλωσε ακόμα πως έμαθε πώς να το κάνει ενώ εργαζόταν σε τμήμα του Λος Άντζελες. Οι αρχές εντόπισαν έξι περιπτώσεις που είχε κλέψει φωτογραφίες από τα κινητά των γυναικών, ενώ και ο ίδιος ομολόγησε τα περιστατικά αυτά.
Μια 23χρονη κοπέλα, την οποία ο Χάριγκτον είχε συλλάβει τον περασμένο Αύγουστο ήταν η πρώτη που τον κατήγγειλε, όταν ανακάλυψε πως γυμνές της φωτογραφίες που είχε στο κινητό της είχαν αποσταλεί σε άγνωστο νούμερο.
Κατά την έρευνα, οι αρχές ανακάλυψαν πως ο Χάριγκτον είχε στείλει φωτογραφίες μιας 19χρονης που είχε συλλάβει στις 7 Αυγούστου σε έναν συνάδελφό του ονόματι Χάζελγουντ. Καθώς οι φωτογραφίες εκείνες έδειχναν την 19χρονη με μπικίνι, ο Χάζελγουν απάντησε και πάλι με μήνυμα στο κινητό: «Τίποτα γυμνές, υπάρχουν»;
Σε άλλη περίπτωση, ο Χάριγκτον έστειλε στον τρίτο κατηγορούμενο που ονομάζεται Σίμονς, μήνυμα με γυμνά κορίτσια και την σημείωση: «Περιμένω να μου ανταποδώσεις τη χάρη».


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...