Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

Κανίβαλος συνελήφθη την ώρα που έτρωγε το πρόσωπο του θυματός του

Τραγικό θάνατο βρήκε γυναίκα στην Αγγλία, που έχασε τη ζωή της από κανιβαλιστική επίθεση σε δωμάτιο ξενοδοχείου.


Ιστορία φρίκης στη Βρετανία. Ένας 34χρονος σκότωσε και επιχείρησε να φάει μια 22χρονη γυναίκα. Ο Μάθιου Ουίλιαμς έχασε τη ζωή του, μετά από προσπάθειες της αστυνομίας να τον συλλάβει και την ακινητοποίησή του με όπλο teaser, ενώ έτρωγε το πρόσωπο του θύματός του.
Ο σύγχρονος κανίβαλος εντοπίστηκε από την αστυνομία σε ξενοδοχείο, πάνω από το άψυχο σώμα μιας γυναίκας, δύο μόλις εβδομάδες από την αποφυλάκισή του. 
 
Ο άνδρας που κατηγορείτο για φόνο, βρέθηκε από την αστυνομία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου να τρώει τα μάτια και το μισό πρόσωπο της άτυχης γυναίκας. Το προσωπικό ασφαλέιας που εισέβαλλε στο δωμάτιο υποψιαζόμενο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, βρέθηκε αντιμέτωπο με το αποτρόπαιο θέαμα. Έτσι, κάλεσε την αστυνομία που όταν έφτασε στο χώρο του εγκλήματος βρήκε την γυναίκα νεκρή.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στα ΜΜΕ: "Το ζώο κατασπάραξε την κοπέλα, την δολοφόνησε και η αστυνομία τον σταμάτησε. Όταν μπήκαν στο δωμάτιο τον βρήκαν να τρώει το προσωπό της."
 
Ο κανίβαλος, που βρισκόταν στην φυλακή για την κακοποίηση της πρώην συντρόφου του, κάλεσε την 22χρονη στο δωματιό του για ένα ποτό και εκεί της επιτέθηκε. Σύμφωνα, με τις αρχές ο Ουίλιαμς βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
"Η αστυνομία κλήθηκε στις 1.23 π.μ, όταν αναφέρθηκε ότι μια γυναίκα δεχόταν επίθεση στο ξενοδοχείο Sirhowy Arms Hotel. Όταν φτάσαμε ο άνδρας και η γυναίκα βρίσκονταν στο χώρο, χρησιμοποιήθηκε ένα όπλο τύπου Taser για να ακινητοποιηθεί και να συληφθεί ο δολοφόνος, ωστόσο ο άνδρας έπαψε να αντιδρά κατα τη διάρκεια της σύλληψης και παρά τις προσπάθειες να τον επαναφέρουν έχαασε την ζωή του", ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...