Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Απίθανο βίντεο: Μονομαχία αρκούδων στη μέση του δρόμου

Έχουμε δει ανθρώπους να παίζουν ξύλο στη μέση του δρόμου αλλά αρκούδες, μάλλον, όχι. Δείτε το απίστευτο βίντεο που καταγράφει τη μάχη μεταξύ των δυο ζώων 


Στο  βίντεο που ακολουθεί και έχει κάνει πάνω από 200.000 χτυπήματα μέσα σε 72 ώρες, βλέπουμε δυο αρκούδες να παιζουν ξύλο στη μέση του δρόμου. Οι δύο αρκούδες που στην αρχή φαίνεται να παλεύουν έξω από ένα σπίτι, γίνονται ένα κουβάρι με αποτέλεσμα να κατρακυλούν στο δρόμο και να συνεχίζουν τη μάχη εκεί.

Οι αντίπαλοι φαίνεται να είναι ίσοι, ενώ, όταν τα πνέυματα αρχίζουν να ηρεμούν η μια από τις δύο αποφασίζει πως δεν θέλει να εγκταλείψει τη μάχη και ρίχνεται εκ νέου σ' αυτήν με μεγαλύτερο σθένος αυτή τη φορά. Ο αγώνας έχει μεταφερθεί στο δρόμο και κανένα από τα δύο ζώα δεν φαίνεται να κάνει πίσω. Ακολουθούν μπουνιές και απανωτά χτυπήματα με τον δρόμο να θυμίζει ρίνγκ.
Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από διερχόμενο, από το σημείο οδηγό, που σάστισε από το παράξενο θέαμα και αποφάσισε να το μοιραστεί με τον κόσμο, κάνοντας ρεκόρ προβολών.
Ο καυγάς, μοιάζει πολύ με έναν ανθρώπινο με τη μόνη διαφορά ότι, ίσως, είναι πιο βίαιος. Ακόμη, εγείρονται ερωτήματα για το πως βρέθηκαν οι δυο αρκούδες στο σημείο.
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...