Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Το «βουνό του σεξ» στην Ινδονησία

Οπαδοί θρησκευτικής αίρεσης επιδίδονται σε… όργιαΕίναι γνωστό ότι το σεξ εκτός γάμου για τους μουσουλμάνους αποτελεί taboo και ότι σε κάποιες χώρες συνιστά έγκλημα που επισύρει θανατική ποινή, ειδικά για τις γυναίκες. Υπάρχει όμως και μια κοινότητα στην Ινδονησία που αποτελεί το… γαλατικό χωριό του μουσουλμανικού κόσμου σε ότι αφορά το σεξ, καθώς εκεί όχι μόνο δεν απαγορεύεται, αλλά είναι «ευλογημένο» από τη θρησκεία ως γενεσιουργός αιτία «καλής τύχης».
Πρόκειται για τους οπαδούς μιας θρησκευτικής αίρεσης στην Κεντρική Ιάβα της Ινδονησίας, οι οποίοι έχουν μετατρέψει το λόφο Γκούνουνγκ Κεμούκους, σε «βουνό του σεξ», όπως έχει μετονομαστεί πλέον ακόμα και στην τοπική κοινωνία.
Οι… προσκυνητές το επισκέπτονται κατά συρροή και συνευρίσκονται σεξουαλικά με αγνώστους αφού σύμφωνα με τη θρησκεία τους πρόκειται για κάτι που φέρνει καλή τύχη και ευτυχία. Για να πιάσει όμως τόπο το τελετουργικό οι πιστοί πρέπει να κάνουν σεξ εφτά διαδοχικές φορές ανά 35 ημέρες, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό για τι είδους… όργιο μιλάμε!
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο – παρουσιαστή Πάτρικ Αμπούντ που βρέθηκε εκεί και έκανε διάσημο το «βουνό του σεξ» μέσω της «DailyMail», σε αυτό το μέρος δεν υπάρχει κανένας κοινωνικός περιορισμός. Μπορεί να συναντήσει κανείς κάθε καρυδιάς καρύδι, «από παντρεμένους και νοικοκυρές έως αξιωματούχους της κυβέρνησης και πόρνες»!
Οι ρίζες της αίρεσης που αναγορεύει το σεξ σε «καθαγιασμένη» διαδικασία χρονολογούνται πολύ πίσω, στον 16ο αιώνα. Τότε, ο θρύλος λέει ότι ένας νεαρός Ινδονήσιος πρίγκιπας είχε συνάψει σχέση με τη μητριά του. Όταν αυτό έγινε αντιληπτό κατέφυγαν κυνηγημένοι στο Γκούνουνγκ Κεμούκους. Γρήγορα όμως οι διώκτες τους έφτασαν στο λόφο και δεν έδειξαν κανέναν οίκτο. Μολονότι τους βρήκαν να κάνουν σεξ τους σκότωσαν επί τόπου και ακολούθως τους έκαψαν.
Στο λόφο υπάρχει πλέον ένας βωμός που στήθηκε από αυτούς που πρώτοι διέδωσαν ότι αν αφεθεί κάποιος να ολοκληρώσει εκεί τη σεξουαλική πράξη του θα γίνει καλότυχος.
Κατά την επίσκεψή του εκεί ο Πάτρικ Αμπούντ δεν είδε κανέναν δυτικό πολίτη, τονίζει όμως ότι το μέρος αποτελεί προορισμό για ανθρώπους απ’ όλη την Ινδονησία, που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Και έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν ενημερώθηκε από ντόπιους ότι σε ένα «πολυάσχολο» βράδυ οι… επισκέπτες φτάνουν έως και τους 8.000!
Ενα από τα πιο παράξενα και καλά κρυμμένα μυστικά οποιασδήποτε θρησκευτικής κοινότητας στον κόσμο θα αποκαλυφθεί σε λίγες ημέρες μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του αυστραλιανού τηλεοπτικού δικτύου «SBS», χάρη στο ρεπορτάζ του Λιβανεζο-παλαιστίνιου δημοσιογράφου.
Η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει αλλά κάνει τα στραβά μάτια αφού πρόθεση της είναι να εξελιχθεί το τελετουργικό σε attraction για τους ξένους, κάτι σαν «καρναβάλι», όπως λέει χαρακτηριστικά. Ο ίδιος μίλησε με μία από τις συμμετέχουσες στο σεξουαλικό… πάρτι, μια χήρα ονόματι Μαρντίγια, που επί δύο χρόνια είχε βιοποριστικά προβλήματα. «Όταν τη συνάντησα είχε μόλις ολοκληρώσει την αποστολή της, κάνοντας σεξ εφτά διαδοχικές φορές στο βουνό. Μου είπε ότι από τότε που ξεκίνησε τη διαδικασία τα προβλήματά της λύθηκαν σταδιακά και η οικονομική κατάσταση της βελτιώνεται όλο και περισσότερο!»
Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν υπέπεσε και ο Αμπούντ στον… πειρασμό, είναι στην κρίση του καθένα αν του αρκεί η αρνητική απάντηση στο σχετικό ερώτημα που του υπέβαλε η βρετανική εφημερίδα. Και για τους όποιους… δύσπιστους, θεωρούμε σκόπιμο να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τη μαρτυρία του ουδείς χρησιμοποιεί προφυλακτικό στο βουνό των… οργίων!
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...