Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

Με την απειλή όπλου είσεβαλε στο τηλεοπτικό στούντιο. Βίντεο

Με την απειλή πιστολιού εισέβαλε σε στούντιο τοπικής ιταλικής τηλεόρασης και αφού κλειδώθηκε, υποχρέωσε την τηλεπαρουσιάστρια να διαβάσει κείμενό του.


Το περιστατικό που περιγράφει η ιστοσελίδα της «Ρεπούμπλικα» συνέβη στον τηλεοπτικό σταθμό «Studio100» του Τάραντα, χτες το μεσημέρι.

Ο οπλοφόρος κραδαίνοντας πιστόλι εισέβαλε στο στούντιο την ώρα που η δημοσιογράφος Rosalba De Giorgi, διάβαζε τις ειδήσεις. 

Είπε στη δημοσιογράφο πως είναι ο «υιός του Χριστού και του Θεού» και της έδωσε εντολή να διαβάσει «όσα του έδωσαν σε επικοινωνία που είχε μαζί τους».

Ο εισβολέας που βρισκόταν σε κατάσταση εκτός εαυτού, μαζί με το όπλο του (που αποδείχτηκε πως ήταν νεροπίστολο) είχε στην τσέπη του και μερικές σύριγγες. 

Η δημοσιογράφος, που βρισκόταν «στον αέρα», παρά την τρομάρα της, κράτησε την ψυχραιμία της και αμέσως άρχισε να διαβάζει το κείμενο σύμφωνα με τις οδηγίες του οπλοφόρου, ώσπου να διακοπεί το πρόγραμμα.

Το προσωπικό που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο στούντιο τελικά παρενέβη και ο εισβολέας συνελήφθη από την αστυνομία που εν τω μεταξύ είχε ειδοποιηθεί.

«Αυτός ήταν ένας άνθρωπος που είχα δει κάποια στιγμή στο δημοτικό συμβούλιο» δήλωσε ο διευθυντής του Studio100, Walter Baldacconi.
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...