Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

Σεξουαλικό βίντεο καθηγήτριας με μαθητή της διέρρευσε στο διαδίκτυο!

Σάλος έχει προκληθεί στην Αργεντινή, καθώς video με καθηγήτρια που έκανε σεξ με μαθητή της διέρρευσε στο διαδίκτυο, μέσω ιστοσελίδας με ακατάλληλο περιεχόμενο!

Ο… άτακτος 16χρονος μαθητής, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, είπε στην 26χρονη Lucita Sandoval να γυρίσει την πλάτη, βρίσκοντας τότε την ευκαιρία να βγάλει εν αγνοία της το κινητό του τηλέφωνο.
Στο 23 λεπτών video απαθανατίζεται μάλιστα ο νεαρός με μια φανέλα ποδοσφαίρου να… κοκορεύεται χαμογελώντας με υψωμένους αντίχειρες (thumbs up)!
Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η Sandoval συνειδητοποίησε αργότερα ότι ο νεαρός μαθητής τραβούσε βίντεο, ωστόσο δεν έκανε τίποτα γι΄ αυτό. Ο 16χρονος, όχι μόνο δεν έσβησε όπως υποσχέθηκε το βίντεο, αλλά το μοιράστηκε με τους φίλους του…
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η Sandoval φέρεται να είχε εμφανιστεί στο παρελθόν ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου του σχολείου όπου δίδασκε Αγγλικά, στο Santiago del Estro, κατηγορούμενη για «ακατάλληλες σχέσεις» με τους μαθητές της, ωστόσο αθωώθηκε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Πλέον όμως οι εκπαιδευτικές Αρχές θα αναγκαστούν να δράσουν εναντίον της ασυγκράτητης καθηγήτριας.
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...