Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Φωτογραφίες τουριστών από φάντασμα σε κάστρο στην Κύπρο: Το σκοτεινό παρελθόν και οι δολοφονίες

Ανατρίχιασαν ο Michael και η Wendy Holmes όταν εμφάνισαν τις φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Κύπρο και εντόπισαν ένα φάντασμα σε αυτές από το κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα.Το ζευγάρι βρέθηκε στην Κύπρο για τον γάμο της αδερφής του Michael, αλλά μόνο όταν επέστρεψαν σπίτι τους στην Αγγλία παρατήρησαν τη μορφή που είχαν απαθανατίσει με τον φωτογραφικό τους φακό.


Ένα μυστήριο λευκό σχήμα, όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στις φωτογραφίες, στέκεται σε μια εξέδρα κοντά στο κάστρο που χρονολογείται στον 11ο αιώνα. Εμφανίζεται σε 3 διαφορετικές φωτογραφίες με διαφορετική γωνία λήψης.Ο 62χρονος Michael σημείωσε ότι δεν παρατήρησε τίποτα ασυνήθιστο όσο βρίσκονταν στο σημείο και πως δεν έχει αλλοιώσει τις φωτογραφίες. 

"Στην αρχή νόμισα ότι ήταν αντανάκλαση του φωτός. Αλλά είδα το ίδιο σχήμα σε 3 διαφορετικές λήψεις, όλες από διαφορετική οπτική γωνία.Ποτέ δεν πίστευα στα φαντάσματα, αλλά η γυναίκα μου πιστεύει στο μεταφυσικό και ακόμα και αυτή είναι μπερδεμένη αναφορικά με το τι θα μπορούσε να είναι", υπογράμμισε. 

"Το κάστρο ήταν υπό την εποπτεία του πρίγκηπα Ιωάννη και οι τυχόν προδότες ρίχνονταν από εκείνο το μέρος του βουνού. Αν είναι φάντασμα, τότε πιστεύω ότι είναι εκείνος. 

Άκουσα ότι ο Άγιος Ιλαρίωνας βρίσκεται στη λίστα με τα στοιχειωμένα μέρη στο Trip Advisor, οπότε δεν είμαστε μόνο εμείς. 

Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...