Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Πρώτα της ακρωτηρίασαν το πόδι και μετά το έβαλαν ανάποδα!

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία της 22χρονης Τζόρντον Μόντι από το Γιορκσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας


Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία της 22χρονης Τζόρντον Μόντι από το Γιορκσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας. Η νεαρή κοπέλα διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο στο μηριαίο οστό, όταν ήταν φοιτήτρια στη Νέα Υόρκη. Εκεί υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και αρχικά ξεπέρασε την ασθένεια.

Ωστόσο, το χαμόγελο της κόπηκε και πάλι όταν πριν από λίγους μήνες ήρθε και πάλι αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Οι γιατροί της είπαν ότι έχει μόνο μια επιλογή… θα έπρεπε να ακρωτηριάσουν τον μηρό της, όπως και έγινε.

Το... περίεργο, όμως, είναι ότι κατά την εγχείρηση οι γιατροί τοποθέτησαν στη θέση του μηρού της το υπόλοιπο πόδι της, δηλαδή το σημείο από την γάμπα έως το πέλμα, το οποίο όπως μπορείτε να δείτε, κοιτάει προς τα πίσω!


Και αν νομίζετε ότι πρόκειται για κάποιο ιατρικό λάθος έχετε πέσει έξω!!! Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο προετοιμάζουν το πόδι της 22χρονης να δεχθεί το προσθετικό μέλος που θα της τοποθετήσουν στη συνέχεια. Με βάση τους γιατρούς, η γάμπα πλέον θα λειτουργεί ως μηρός και η φτέρνα ως το γόνατο που λείπει. Εκεί ακριβώς θα τοποθετηθεί το προσθετικό πόδι και έτσι η νεαρή θα περπατήσει ξανά χωρίς να χρειάζεται καροτσάκι ή πατερίτσες.

«Ας ελπίσουμε ότι, πριν από τα Χριστούγεννα, θα μπορώ να περπατήσω χωρίς βοήθεια και πάλι», είπε η κοπέλα, η οποία παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει δεν έχει σταματήσει να χαμογελάει.

Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...