Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Θαυματουργές μπάρες υπόσχονται να δώσουν στο φθηνό ουίσκι, γεύση πανάκριβου

Δείτε σε βίντεο πώς λειτουργούν τα μαγικά sticks ερευνητών, που τοποθετούνται στο βαρέλι με το ουίσκι, μεταμορφώνοντας τη γεύση του 


Αν δεν μπορείτε να ξοδέψετε εκατοντάδες ευρώ ή να περιμένετε ακόμα και δεκαετίες για να απολαύσετε τη γεύση ενός πεπαλαιωμένου ουίσκι, βρέθηκε η απάντηση στο πρόβλημα (και τη βιασύνη) σας.
Ομάδα ερευνητών με το όνομα "Whiskey Elements" εξέτασαν, ανέλυσαν και κατέληξαν στις διαφορές ενός ουίσκι 3 ετών και ενός ετών 30.
Αυτό που έκαναν στη συνέχεια, είναι ότι δημιούργησαν μία μπάρα, η οποία μπορεί κατόπιν σχετικής επεξεργασίας, να μπει στο βαρέλι και να δώσει στο ουίσκι γεύση πολλών (πολλών) ετών.
Ο Tony Peniche, επικεφαλής του εγχειρήματος, περιέγραψε τη διαδικασία:
"Χρόνια εργασίας, αιτήσεις για έξι πατέντες, εκατοντάδες δοκιμές δειγμάτων, τρεις κατεστραμμένοι φούρνοι και κανα-δυο νύχτες που κανείς μας δεν θυμάται, κατέληξαν στη 'μεταμόρφωση' της γεύσης ενός ουίσκι μέσα σε 24 ώρες".
Η ομάδα των ιδιοφυιών είχε θέσει ως στόχο τη συγκέντρωση 18.οοο δολαρίων, για να προχωρήσει στην μαζική παραγωγή τους. Έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 200.000 δολάρια.
Δείτε στο βίντεο πώς λειτουργούν:


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...